Fátylat rá Viasat3 - Vasárnap jön az első adás!

Most vasárnap indul a Fátylat rá! című esküvői reality a VIASAT3-on Horváth Éva és Müller Attila műsorvezetésével. Minden vasárnap 19.00-kor két házasulandó pár fog versengeni egymással, a cél pedig az, hogy leginkább a saját vágyaik, elképzeléseik szerint kerüljön sor az adás végén a nagy, közös esküvőre. Az eheti adásban egy elegáns, hagyományos irányt képviselő pár csap össze egy egyedi, extrém elképzelésekkel rendelkező párral.
ANITA ÉS TAMÁS Anita, aki jelenleg gyeden van, és vőlegénye, Tamás öt éve, egy közös ismerős által szervezett karaoke party-n ismerkedett össze egymással. Már az esküvőt szervezték, amikor a lánykérés után kicsit több mint egy hónappal megtudták, hogy babát várnak. Emiatt kissé felborult a sorrend, ugyanis kisfiúk már elmúlt két éves, mire az esküvőre sort tudnak keríteni.
Mindketten rajonganak az extrém sportokért és az autókért, házasságukat legszívesebben egy száguldó versenyautóban kötnék, a lagzit pedig az Álomautó Múzeumban tartanák.
ÉVI ÉS JENCI Évi étteremvezető, párja, Jenci pedig előadóművész. A véletlen folytán, egy közösségi oldalon ismerkedtek meg egymással immár 8 évvel ezelőtt. Szerelmük útjába semmi sem gördíthetett akadályokat, még az sem, hogy Évi családja a mai napig nem fogadja el Jencit. Emiatt Évi rokonsága az esküvőn sem vesz részt.
Jenci híres zenész dinasztiából származik, édesapjával, unokatestvéreivel és nagybátyjaival zenél együtt a 100 Tagú Cigányzenekarban. Mindketten nagyon ragaszkodnak ahhoz, hogy esküvőjükön feltétlenül a 100 Tagú Cigányzenekar szolgáltassa a zenét. Kettejük közül Évi a bevállalósabb, Jenci saját bevallása szerint nem bírja az extrém dolgokat.

Fátylat rá - Müller Attila a Viasat3-on

Korábban az RTL Klub és a Cool Tv műsorait vezette, ősztől azonban a Viasat 3-on a Fátyla rá című realityben tűnik majd fel Müller Attila (31). Azt nyilatkozta, hogy Thaiföldre utazik, hogy ott is kipróbálja magát, de végül mégis maradt Magyarországon. Miért döntött úgy, hogy mégsem utazik Thaiföldre?
– Nem volt fix időpont, hogy mikor utazok, csak terv. Úgy voltam vele, ha jön egy új lehetőség itthon, akkor maradok, ha nem, megyek. És jött, ősszel a Viasat 3 legújabb műsorát, a Fátylat rá!-t vezetem Horváth Évával.
Úgy tudom, már javában zajlanak a forgatások. Hogy tetszik önnek az új műsor?
– Furcsa, hogy zakóban kell lennem, hiszen én általában sportosabban öltözködöm, de most kicsit kikalapáltak a stylistok. Nem áll távol tőlem az esküvő, hiszen közel 150 ötven lakodalmon zenéltem már, így engem már nem tud meghatni egy szép menyasszonyi torta. Inkább az extrémebb szertartások állnak hozzám közelebb, és a Fátylat rá című műsorban ebből sem lesz hiány.
Nemrég arról szóltak a hírek, hogy Polgár Ildikóval egymásra találtak. Az ön életében közeledik már a nagy nap?
– Összetett a kapcsolatunk, ha ráérünk, találkozunk, ha nem, nem. Kicsit olyan ez, hogy járunk is, meg nem is. Én elég alternatív módon kezelem a kapcsolataimat, szerencsére Ildi elfogadja ezt, és megért engem.

Fátylat rá -Újabb esküvős reality a Viasat3 műsorán

A Négy esküvőt két évadon át sikerrel pörgető csatorna (a reality ismétlése még az Összeesküvőket is elkapta tavaly) marad az esküvős valóságshow-k mellett, és egy újabb, saját fejlesztésú műsorformátumot vezetnek be a magyar piacra szeptembertől. A Fátylat rá! alapkoncepciója a brit Battle of the Brides-t nézőknek ismerős lehet, de hálistennek a Viasat csavart egyet az alapötleten és (papíron legalábbis) egy fokkal izgalmasabb ötletet valósított meg. A hetente jelentkező reality minden adásában két-két esküvőre készülő párt ismerünk meg, akik saját ceremóniájukat illetően határozott elképzelésekkel bírnak.

Fátylat rá Viasat3 - Horváth Éva új műsort kap a Viasat3-on

A Négy esküvő után újabb esküvői realityvel rukkol elő a Viasat3: szeptember 2-án indul a Fátylat rá!, Horváth Évával és Müller Attilával.
A Négy esküvő-ben a menyasszonyok még egymás szertartását bírálták, a Fátylat rá! című műsorban más lesz a csavar: itt két jegyespárnak kell megegyeznie, akik aztán közös esküvőn kelnek egybe. A tökéletes esküvőt természetesen teljesen másként képzelik el a párok: van, aki egy csárdában, hagyományos keretek között rendezné a lagzit, más inkább egy száguldó versenyautóban vagy épp rúdtáncosok között házasodna. A pároknak végül öt fontos pontban - a szertartás, illetve a lagzi helyszíne, a ruha, a menü és a zene - kell megegyezniük, a műsor tulajdonképpen azt követi végig, hogy a különféle elképzelésekkel bíró felek miként egyeznek meg, illetve miként próbálják meg rákényszeríteni az akaratukat a másikra. A két műsorvezető Horváth Éva és Müller Attila lesz. 

Fátylat rá Viasat3 - PREMIER! esküvõi reality duplacsavarral

Minden menyasszony álma egy tökéletes esküvõ. Ami két menyasszony esetében természetesen két teljesen különbözõ esküvõ. De mi történik akkor, ha két házasulandó párnak egy közös esküvõn kell egybekelnie? A VIASAT3 felhívására szép számban jelentkeztek a hagyományos esküvõre vágyó párok mellett nem mindennapi, szinte már extrém elképzelésekkel rendelkezõ menyasszonyok és võlegények is, hogy a VIASAT3 kamerái elõtt fogadjanak örök hûséget egymásnak. A Fátylat rá! minden adásának fõszereplõje két házasulandó pár. Õk versengenek majd egymással azért, hogy melyikük elképzelései valósuljanak meg leginkább az esküvõ és a lakodalom lebonyolítását illetõen. A párok közötti egyezkedésnek, a stratégiának és a taktikának nagy szerepe lesz, hiszen minden héten két párnak kell majd egy közös esküvõn kimondania a boldogító igent. Ami lényegesen megnehezíti mindannyiuk dolgát az az, hogy ezek a párok szinte semmiben sem értenek egyet a nagy napot illetõen. Az egyetlen közös bennük az, hogy mindannyian ki akarják mondani a boldogító igent, viszont más helyszínen, más ruhában, más körülmények között, mint vetélytársaik. Van, aki egy csárdában szeretné hagyományos keretek között, míg van, aki száguldó versenyautóban házasodna. Akad olyan is, aki rúdtáncosok között húzná szíve választottja ujjára a gyûrût, és van, aki Elvis idejébe, vagy éppen a középkorba repítené vissza a násznépét. A mûsor szabályai szerint a szereplõknek az a dolga, hogy öt fontos pontban megegyezzenek. Ez az öt pont a szertartás, illetve a lagzi helyszíne, a ruha, a menü és a zene. A nehéz döntések sorozatán két mûsorvezetõ, Horváth Éva és Müller Attila kíséri végig a játékosokat. Ha a párok végképp nem tudnak maguktól megegyezni, akkor a mûsorvezetõk próbatétel elé állítják õket, és különbözõ feladatok alapján dõl el, ki nyeri a fordulót. A cél mindkét pár számára természetesen az, hogy a lehetõ legjobb esküvõt hozzák össze, méghozzá közösen, hiszen mindannyiuk vendégei ugyanazon a lagzin vesznek majd részt, és remélhetõleg jól is érzik majd magukat. Az adásban a végsõ csavart pedig a menyasszonytánc hozza. Ugyanis az egyik fõnyeremény a két menyasszonytánc összege, a másik pedig meglepetés - amirõl utólag még az is kiderülhet, hogy többet ér, mint amit a menyasszonyok összetáncoltak. Az elsõ választás joga azé a páré, amelyik több ponton vitte át akaratát az alkuk során. De még korántsem biztos, hogy õk járnak jobban. A végén egyik pár sem távozik üres kézzel, de egyikük mosolya õszintébb lesz.

Fátylat rá Viasat3 - Két menyasszonytánc árát lehet megnyerni

Ilyen még nem volt: esküvői reality duplacsavarral.
 Minden menyasszony álma egy tökéletes esküvő. Ami két menyasszony esetében természetesen két teljesen különböző esküvő. De mi történik akkor, ha két házasulandó párnak egy közös esküvőn kell egybekelnie? A VIASAT3 felhívására szép számban jelentkeztek a hagyományos esküvőre vágyó párok mellett nem mindennapi, szinte már extrém elképzelésekkel rendelkező menyasszonyok és vőlegények is, hogy a VIASAT3 kamerái előtt fogadjanak örök hűséget egymásnak. A Fátylat rá! minden adásának főszereplője két házasulandó pár. Ők versengenek majd egymással azért, hogy melyikük elképzelései valósuljanak meg leginkább az esküvő és a lakodalom lebonyolítását illetően. A párok közötti egyezkedésnek, a stratégiának és a taktikának nagy szerepe lesz, hiszen minden héten két párnak kell majd egy közös esküvőn kimondania a boldogító igent.
Meg kellene egyezni...
A műsor szabályai szerint a szereplőknek az a dolga, hogy öt fontos pontban megegyezzenek: szertartás, illetve a lagzi helyszíne, a ruha, a menü és a zene. A nehéz döntések sorozatán két műsorvezető, Horváth Éva és Müller Attila kíséri végig a játékosokat. Ha a párok végképp nem tudnak maguktól megegyezni, akkor a műsorvezetők próbatétel elé állítják őket, és különböző feladatok alapján dől el, ki nyeri a fordulót. Az egyik főnyeremény a két menyasszonytánc összege, a másik meglepetés.
Fátylat rá! szeptember másodikától minden vasárnap 19 órától a VIASAT3-on.

Fátylat rá Viasat3 - Horváth Éva és Müller Attila hamarosan egy esküvői reality műsorvezetője lesz,

Horváth Éva most már abba is szívesen belegondol, amibe eddig nem mert. A műsorvezető hamarosan egy esküvői reality háziasszonya lesz, ahol az extrémitás és a képzelet sem szabhat határt az álmoknak.
Fátylat rá! címmel indít esküvői reality-t a VIASAT3. Te leszel a műsor háziasszonya, várod a feladatot?
Horváth Éva: Számomra ez egy nagyon izgalmas játék! Ha az ember eltervezi, hogy mi, hogyan történjen élete nagy napján, abból általában nem szeretne engedni. Itt azonban kénytelen lesz, ugyanis két pár teljesen eltérő elképzelése találkozik és csak egy esküvőt rendeznek. Lesznek szerencsésebb és szerencsétlenebb párok, hiszen egyiküknek több kérdésben érvényesül majd az akarata. Belegondoltál abba, mi lenne, ha a másik oldalon állnál, játékosként?
Azért vannak olyan pontok, amiket nem hagynék, úgyhogy én biztosan nem engednék. Talán az esküvői ruha és az, hogy hogyan mondom ki a boldogító igent...
A műsor egyik fontos része az extrémitás. Már a felhívásban is az egyedi ötleteken volt a hangsúly. Mire számíthatunk? Itt aztán lesz minden! Extrémmé varázsolhatja az eseményt akár a helyszín. Láttunk már példát arra, hogy valaki a víz alatt szeretné kimondani a boldogító igent. De képzeld el annak a párnak az arckifejezését, aki teljesen hagyományos esküvőt tervezget magának, s mondjuk olyan döntés születik, hogy ejtőernyővel egy gépből kiugorva kell örök hűséget fogadniuk egymásnak. Én ilyen szituációban nem is lennék meggyőzhető. Inkább azt mondanám, hogy a férjem veszítem el! De, ha már extrémitás, annyit elárulhatok, hogy házikedvencek is oltár elé állnak majd.
Minden menyasszony tökéletes esküvőről álmodik. Te is? Érdekes, mert egy kezemen meg tudnám számolni, hány esküvőt láttam, s ezek a barátnőim hagyományos lagzijai voltak. Így abba bele sem tudtam gondolni, milyen lehet mondjuk egy extrém esküvő. Most, hogy látom, milyen elképzelésekkel érkeznek a párok a műsorba, elgondolkodtam, lehet, mégiscsak valami különlegesebb vonalat kellene majd képviselni. Számomra az a fontos, hogy egyedi legyen.


Van régóta dédelgetett álmod?
Már gyerekkoromban megálmodtam a menyasszonyi ruhámat. Azt hiszem, mindenkinek megvan, ha azt mondom, Guns N' Roses, November Rain, Stephanie Seymour... Elöl rövid, hátul hosszú uszállyal. Viszont az ízlésvilágomat és a menyasszonyokat elnézegetve valahogy a letisztultabb fazonokat preferálom. Ám mivel ennek még nincs itt az ideje, ráérek gondolkodni. A hangsúly most a mi kis párjainkon és az ő harcukon van.
Érzelgős típus vagy?
Igen. Szerintem a mai világban mindenki meghatódik, ha egy pár kimondja egymásnak a boldogító igent. Olyan jó látni az ifjú pár boldogságát, amit az örömanya és örömapa is végignéz, az egész család számára fontos ez a nap. Mindenkinek azt kívánom, hogy amit ott megfogadnak, örök életükig tartson! Számomra az összetartozás a szép ebben, ami itt megpecsételődik. Sokaknak nem fontos a "papír". Nekem igenis számít! Egyfajta megerősítés a másik és a világ felé is, hogy mi igen is összetartozunk.
Müller Attila lesz a műsorvezető társad, akivel nem először dolgoztok együtt. Egy kis "Sziget házasságot" már ki is próbáltatok. Erre a feladatra hogy készültök? Szerencsések vagyunk, mert külön nem kellett készülnünk, hiszen írott szövegeink nincsenek. Három évet dolgoztunk együtt annak idején, ez pedig elég volt ahhoz, hogy megismerjük a másik ritmusát, érezzük egymást és tudjuk, hogy mikor kell közbeszólni és mikor nem. A munka tehát nagyon gördülékenyen ment.
A műsor szeptemberben indul, addig pihensz? Vagy már túl vagy a nyaraláson?
Nagyon kemény forgatások vannak a hátunk mögött, de változások voltak a felvételben, így azt a néhány napot ki tudtam használni és elmentem Máltára. A héten viszont visszacseppentünk a régi kerékvágásba, elkezdődött a párok összeismertetése. Nyár közepe óta minden az esküvők körül forog, s bár a műsor szeptemberben kezdődik, októberig biztosan forgatunk.

Fátylat rá - Horváth Éva férjhez ment, de már el is vált

Nem tartott sokáig Horváth Éva és Müller Attila házassága. A VIASAT3 műsorvezetői a Sziget Fesztivál Házasságkötő Sátrában keltek egybe, ám másnap már el is váltak útjaik.

Horváth Éva és Müller Attila lesz a VIASAT3 hamarosan induló Fátylat rá! című esküvői reality-jének két műsorvezetője, így ráhangolódásképp azt is kipróbálták, milyen lehet férjnek vagy épp feleségnek lenni. A Szigeten mondták ki egymásnak a boldogító igent.
Ebben az esküvőben számomra az volt a legfurcsább, hogy le kellett írnom: "Müllerné Horváth Éva". Ez nagyon érdekesen nézett ki a házasságkötő papíron. Viszont be kell jelentenem és így a STOP olvasóival osztom meg először, hogy már el is váltunk! Merthogy minden esküvő csak a Sziget erejéig tart. Vasárnap este véget ért ez a gigafesztivál és szerencsére ma már úgy dolgoztunk együtt ismét, mint Horváth Éva és Müller Attila, nem pedig mint férj és feleség - árulta el Horváth Éva, aki hozzátette: azért szép emlékei vannak a házasságkötés pillanatáról, a kezdeti bizonytalanság után viszont megnyugodtak műsorvezető társával, amikor kiderült, a frigy nem örök időkre szólt.

Fátylat rá Viasat3 - Horváth Éva és Müller Attila már megint együtt

Hamarosan indul a Viasat3 új műsora, a Fátylat rá!, melynek Horváth Éva és Müller Attila lesznek a műsorvezetői.
A műsor szabályai szerint két jegyespárnak kell megegyeznie a szertartás-, illetve a lagzi helyszínéről, továbbá a ruháról, a menüről és a zenéről, majd ezek után közös esküvőn kelnek egybe.
A tökéletes menyegzőt természetesen teljesen másként képzelik el a párok: van, aki egy csárdában, hagyományos keretek között rendezné, más inkább egy száguldó versenyautóban, vagy épp rúdtáncosok között házasodna. A műsor tulajdonképpen azt követi végig, hogy a különféle elképzelésekkel bíró felek miként egyeznek meg, illetve miként próbálják meg rákényszeríteni az akaratukat a másikra.

Fátylat rá Viasat3 - Házasságot kötött Horváth Éva és Müller Attila

A Fátylat rá! két műsorvezetője vasárnap örök hűséget fogadott egymásnak a VIASAT3 Házasságkötő Sátrában a Sziget Fesztiválon. Így az eseményt nem kell teljesen komolyan venni, a műsort viszont annál inkább.
Horváth Éva és Müller Attila régóta ismerik egymást, szívesen dolgoznak együtt, ráadásul mindketten könnyen kaphatóak egy-egy szellemes tréfára. Emellett a VIASAT3 szeptember másodikától induló hazai fejlesztésű Fátylat rá! című műsorának házigazda szerepét is örömmel vállalták. Nagyon örülök, hogy ismét egy érdekes, változatos, és nem mindennapi feladatot kaptam! - mesélte Horváth Éva. - A forgatás minden perce élvezet, hiszen ebben a műsorban nincs előre megírt forgatókönyv, a párok saját maguknak alakítják ki lépésről lépésre életük nagy eseményének a forgatókönyvét. Izgalmas fordulatok, különleges helyszínek, meglepetések, és persze boldog párok - mindez együtt egy szórakoztató műsorban!A Fátylat rá! minden adásának főszereplője két házasulandó pár. Ők versengenek majd egymással azért, hogy melyikük elképzelései valósuljanak meg inkább az esküvő és a lakodalom lebonyolítását illetően. A párok közötti egyezkedésnek, a stratégiának és a taktikának nagy szerepe lesz, hiszen minden héten két párnak kell majd egy közös esküvőn kimondania a boldogító igent.Horváth Éva és Müller Attila, a Fátylat rá! műsorvezetői szeptember másodikától minden vasárnap 19:00 órától várják a nézőket.