Fátylat rá - A tévében mondta ki az igent a Megasztár énekese

Csonka Andreas, a Megasztár 5-ben feltűnt énekes a Fátylat rá! című műsorban vette el szerelmét. Nem mindennapira sikeredett a VIASAT3 Fátylat rá! című esküvői valóságshow-jának utolsó előtti adása: abban ugyanis a hazai sztárvilág egyik ismert személye állt oltár elé. A nézők így a tévé képernyőjén is nyomon követhették, hogyan nősült meg Csonka Andreas, a Megasztár 5. szériájának döntőjében feltűnt szlovák tehetség. Nem jött el a sztárvendég. A 29 éves énekes 2010-ben elindult a Megasztár 5. szériájában és bejutott a legjobb 13 közé, de végül az első kiesőként távozott a tehetségkutatóból. A 2012-es Megasztárba is jelentkezett, de a döntősök közé nem került be.
Ennek ellenére továbbra is a zenélést tekinti hivatásának, Magyarországon és otthonában, Szlovákiában is jár fellépni, nemrég többek között Gáspár Lacival és Kállay-Saunders Andrással adott koncertet.
Szerelmével, Nikivel hét éve alkotnak egy párt, három évvel ezelőtt meg is kérte a lány kezét. A Fátylat rá! című műsorban nagyon fontosnak tartotta, hogy olyan zene szóljon, amit ő elképzelt, ehhez végig ragaszkodott. Végül sikerül is meggyőznie a másik párt, Szilvit és Balázst.
Hiába ígérte azonban Csonka Andreas Gáspár Lacit az egyik fellépőként, a szintén a Megasztárral híressé vált 33 éves énekes nem jelent meg az esküvőn. A sztárfellépő így sem hiányzott, Nyári Kálmán és zenekara, valamint L.L.. Junior, a vőlegény jóbarátja lépett színpadra. Utóbbi a vőfény szerepét is vállalta - életében először. Esküvő az állatkertben
A valóságshow másik menyasszonyát és vőlegényét, Szilvit és Balázst egy közös barát mutatta be egymásnak hat évvel ezelőtt, az eljegyzést ők is három évvel ezelőtt tartották egy ciprusi nyaraláson. Nagyon szeretik az állatokat, ezért esküvői ceremóniájukat nem máshova, mint a Fővárosi Állat- és Növénykert Japánkertjébe tervezték. A két párt végül itt eskették meg, a gyűrűt pedig Szilvi és Balázs elképzeléseinek megfelelően egy alpakka hozta a szertartásra. A menüt is az ő szájuk íze szerint állították össze, mert Csonka Andreas és Niki rájöttek, az ő menüsoruk túlságosan kis adagokat tartalmaz a kiadós lakomához szokott násznép számára. A lagzit végül a Hármashatár-hegyen ülték.
A menyasszonyi ruha kiválasztásának jogáért nagy harc dúlt, a két hölgy végül szkander versennyel döntötte el, melyikük álmában lépnek az oltár elé. Végül Csonka Andreas menyasszonyáé, Nikié lett a választás joga.