Fátylat rá Viasat3 - A következő részben egy családanya és egy sztriptíztáncos veszi fel a harcot.

A Fátylat rá! legújabb epizódjában egy családanya és egy sztriptíztáncos veszi fel a harcot. A Fátylat rá! holnapi adásában egy klasszikus család, valamint egy extrém mentalitású pár mérkőzik meg egymással! Úgy tűnik, utóbbiak túlzott magabiztossággal indulnak neki a versenynek, de még nem tudják, hogy egy elszánt anyuka mi mindenre képes. Alexa és Tamás az interneten ismerkedett meg, azóta szerelmük gyümölcse, Kinga is megszületett. A 21 éves lány és 24 éves párja azt vallja, életük legjobb döntése volt megtartani a babát, aki ma már egyéves, és pont olyan hisztis, mint az édesanyja.
Alexa életében nem volt jelen az édesapja, ezért számára különös jelentőséggel bír, hogy a kislánya ne apa nélkül nőjön fel. Tamás már kevésbé tartotta fontosnak az esküvőt, de azt mondja, Alexa álma az ő álma is. Igazi klasszikus lagzit képzelnek el. Buli a köbön
Viki és Carlos első találkozója egy parkolóban történt. Mindez annyira sikeres volt, hogy három hónap múlva már a lánykérésre is sor került. Viki rendőrnek tanult, de jelenleg rúdtáncosként és sztriptíztáncosként dolgozik külföldön. Carlos az elején nehezen fogadta el párja hivatását, de ma már nem zavarja, hogy menyasszonya így keresi a kenyerét. Egyikük sem hétköznapi ember, szenvedélyük a sebesség, a motorozás. Az esküvőt is különleges körülmények között képzelik el, szívük szerint egy exkluzív klubban, igazi partihangulatban mondanák ki a boldogító igent. Viki pedig a cél érdekében bármire képes, ezt vasárnap mindenkinek megmutatja. Minden kiderül!
A családanya és partikirálynő huzavonája valószínűleg bővelkedni fog feszültségben, no meg persze beszólásokban. Ha kíváncsi vagy, hogyan tudnak egymással dűlőre jutni egymással az eltérő szemléletű párok, nézd meg holnap a műsor legújabb adását.
Fátylat rá Viasat3 Vasárnap 19 óra.