Fátylat rá - Horváth Éva férjhez ment, de már el is vált

Nem tartott sokáig Horváth Éva és Müller Attila házassága. A VIASAT3 műsorvezetői a Sziget Fesztivál Házasságkötő Sátrában keltek egybe, ám másnap már el is váltak útjaik.

Horváth Éva és Müller Attila lesz a VIASAT3 hamarosan induló Fátylat rá! című esküvői reality-jének két műsorvezetője, így ráhangolódásképp azt is kipróbálták, milyen lehet férjnek vagy épp feleségnek lenni. A Szigeten mondták ki egymásnak a boldogító igent.
Ebben az esküvőben számomra az volt a legfurcsább, hogy le kellett írnom: "Müllerné Horváth Éva". Ez nagyon érdekesen nézett ki a házasságkötő papíron. Viszont be kell jelentenem és így a STOP olvasóival osztom meg először, hogy már el is váltunk! Merthogy minden esküvő csak a Sziget erejéig tart. Vasárnap este véget ért ez a gigafesztivál és szerencsére ma már úgy dolgoztunk együtt ismét, mint Horváth Éva és Müller Attila, nem pedig mint férj és feleség - árulta el Horváth Éva, aki hozzátette: azért szép emlékei vannak a házasságkötés pillanatáról, a kezdeti bizonytalanság után viszont megnyugodtak műsorvezető társával, amikor kiderült, a frigy nem örök időkre szólt.