Fátylat rá Viasat3 - Vasárnap jön az első adás!

Most vasárnap indul a Fátylat rá! című esküvői reality a VIASAT3-on Horváth Éva és Müller Attila műsorvezetésével. Minden vasárnap 19.00-kor két házasulandó pár fog versengeni egymással, a cél pedig az, hogy leginkább a saját vágyaik, elképzeléseik szerint kerüljön sor az adás végén a nagy, közös esküvőre. Az eheti adásban egy elegáns, hagyományos irányt képviselő pár csap össze egy egyedi, extrém elképzelésekkel rendelkező párral.
ANITA ÉS TAMÁS Anita, aki jelenleg gyeden van, és vőlegénye, Tamás öt éve, egy közös ismerős által szervezett karaoke party-n ismerkedett össze egymással. Már az esküvőt szervezték, amikor a lánykérés után kicsit több mint egy hónappal megtudták, hogy babát várnak. Emiatt kissé felborult a sorrend, ugyanis kisfiúk már elmúlt két éves, mire az esküvőre sort tudnak keríteni.
Mindketten rajonganak az extrém sportokért és az autókért, házasságukat legszívesebben egy száguldó versenyautóban kötnék, a lagzit pedig az Álomautó Múzeumban tartanák.
ÉVI ÉS JENCI Évi étteremvezető, párja, Jenci pedig előadóművész. A véletlen folytán, egy közösségi oldalon ismerkedtek meg egymással immár 8 évvel ezelőtt. Szerelmük útjába semmi sem gördíthetett akadályokat, még az sem, hogy Évi családja a mai napig nem fogadja el Jencit. Emiatt Évi rokonsága az esküvőn sem vesz részt.
Jenci híres zenész dinasztiából származik, édesapjával, unokatestvéreivel és nagybátyjaival zenél együtt a 100 Tagú Cigányzenekarban. Mindketten nagyon ragaszkodnak ahhoz, hogy esküvőjükön feltétlenül a 100 Tagú Cigányzenekar szolgáltassa a zenét. Kettejük közül Évi a bevállalósabb, Jenci saját bevallása szerint nem bírja az extrém dolgokat.