Fátylat rá Viasat3 - Egyre feszesebb Horváth Éva tökéletes teste

A Fátylat rá gyönörű műsorvezetőjének Horváth Évának meg kellett tanulnia együtt élni egy kellemetlen problémával, ami mindeddig megkeserítette életét. Egy különleges edzésforma segített neki.
Gyengék a szalagjaim, ezért sportoláskor oda kell figyelnem arra, hogy kíméljem őket. A futás a szenvedélyem, de ez nem tartozik a kíméletes mozgásformák közé. Többször előfordult, hogy kificamodott a bokám vagy a térdem, ami nagyon fájdalmas, és heteken át nem húzódik le a duzzanat. Ezzel sajnos meg kellett tanulnom együtt élni. Az egész életem egy rohanás, ez idáig jól meg kellett szervezni a napomat ahhoz, hogy be tudjam iktatni a konditermet - kezdte a gyönyörű modell, aki megismerkedett egy forradalmian új edzésformával. A speedfitnesz a mélyizomzatot dolgoztatja meg, hatékonyabb és kíméletesebb, mint bármilyen más testmozgás. Húsz percet vesz igénybe, ami két óra intenzív edzésnek felel meg. Sokszor alig bírok lábra állni az izomláztól, rendkívül gyorsan formálódik a testem. Első alkalommal furcsa érzés volt, hogy az áramimpulzusok megdolgoztatták az izmaimat, de gyorsan hozzászoktam. Hatalmas motiváció, amikor pár nap után látja az ember a testén, hogy feszesebb a bőre, kezdenek kidomborodni az izmai. A sportsérülések lehetősége egyenlő a nullával, és az állóképességem szuper - folytatta a csinos műsorvezető.
Nagyon fontos nekem, hogy jó kondiban legyek, mert készülök az októberi maratonra, ez 42 kilométer futás. Nem lesz lelkiismeret-furdalásom, hogy nem tettem meg mindent a siker érdekében, maximum az ízületeim szólhatnak közbe - mondta az Új Ásznak a Fátylat rá! és a hamarosan képernyőre kerülő Utazóna műsorvezetője.