Fátylat rá Viasat3 - Hagyományos vagy punk? Újabb epizód sok konfliktussal

Vasárnap este a VIASAT3 Fátylat rá! című műsorában számos konfliktusnak, kiborulásnak lehetünk tanúi. Két rendkívül erős akaratú pár csap össze és próbál döntésre jutni, hogy milyen legyen a közös esküvő. A megegyezés nem sok sikerrel jár, a két pár között óriási a feszültség. Végül lesz valaki, aki beadja a derekát, vagy a szerencsére kell bízni a döntést?
ZSUZSI ÉS CSABI
Megismerkedésük filmbe illő, ugyanis első találkozásuk alkalmával Zsuzsi csapos volt egy kocsmában, míg Csabi volt a vendég. Zsuzsi nehezen adta be a derekát, Csabi viszont kitartóan udvarolt, ajándékokkal halmozta el szíve választottját, aminek végül eljegyzés lett a végeredménye. Csabi korábban igencsak léhűtő volt, csajozott, bulizott, egyetlen lehetőséget sem hagyott ki. Viszont amióta megismerte Zsuzsit, teljesen megváltozott és jó útra tért. Ami az esküvőt illeti, hagyományos ceremóniát terveztek lakodalmas zenével egy huszárcsárdában, ahol Csabi a főpincér. A győzelemért pedig még egy ejtőernyős ugrásra is vállalkoznak, hogy bebizonyítsák, ők ketten együtt mindenre képesek a cél érdekében.
KATA ÉS NORBI
Norbi egy pálinkázás során szeretett bele Katába, és még aznap este meg is ígérte, hogy elveszi feleségül. Végül évekkel később egy kórház folyosóján térdelve kérte meg a lány kezét. A vidéki pár két csincsillával és nyolc tengerimalaccal él együtt Budapesten, saját bevallásuk szerint nem lenne teljes az életük „gyermekeik” nélkül. Viharos a kapcsolatuk, Kata be is vallja, hogy Norbit képtelenség elviselnie annak, aki nem szereti igazán. Punk esküvőt képzeltek el maguknak, és olyannyira meg is akarják valósítani, hogy Norbi megígérte, ha a másik pár nem egyezik bele az ő elképzelésükbe, akkor ő már este 9-kor meztelenül, az asztal tetején állva fog trágár dalokat üvölteni.