Viasat3 Fátylat rá - Tűzoltók próbálják "eloltani" a sátras lagzit

Akik szeretnek esküvőket nézni, azok bepillantást nyerhetnek a Viasat3 legújabb, lakodalmas műsorába. A Fátylat rá! mai adásában egy hagyományos esküvőt tervező pár próbál megegyezni egy olyan párral, ahol a vőlegény tűzoltó, ezért a szertartást is ehhez kapcsolódóan képzelik el.
Enikő és Szilárd két éve ismerkedett meg egymással, amikor mindketten egy beteg kislánynak gyűjtöttek adományokat. Idén januárban döntöttek úgy, hogy összeházasodnak. Szilárd uszonyos és búvárúszásban világcsúcstartó, többszörös világ- és Európa-bajnok. Emellett tűzoltóként dolgozik, Enikő kezét is tűzoltólétrán állva kérte meg. Esküvőjüket szintén "tüzes" témában szeretnék megszervezni, és nem tartják valószínűnek, hogy ebbe bárki is bele tudna szólni.
Hajni és Misi öt éve ismeri egymást, első látásra kölcsönös volt a szimpátia. Megismerkedésük idején egy munkahelyen dolgoztak, de kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen, hiszen Misi akkor még nős volt. Később elvált, így már semmi sem állt boldogságuk útjába. Novemberre várják közös gyermekük érkezését. A szerelmespár hagyományos, sátra lagzit szeretne Ópusztaszeren.