Fátylat rá Viasat3 - Esküvő óriáscsúszdán

Nem egyszerű elképzelése van Orsinak és Tibinek, akik a boldogító igen után egy hatalmas csúszdán akarják befejezni a ceremóniájukat.
Azonban nem kifejezetten arattak sikert a Fátylat rá! című műsor másik párjánál, akik határozottan kijelentették, ők bizony ebbe nem mennek bele.  Mint arról beszámoltunk a VIASAT3 Fátylat rá esküvő realityjében két párnak kell egyszerre összeházasodnia úgy, hogy mindkét oldal vendégei is együtt mulatnak. Ez azonban korántsem megy simán. Orsi és Tibi extrém párnak vallják magukat, nem szeretik a hétköznapi, hagyományos szokásokat, ezért nem mindennapi esküvőt terveznek. Elképzeléseik szerint a ceremónia után óriáscsúszdákon fognak ruhástul lecsúszni a tanúkkal együtt, ami a várandós Orsi számára egyáltalán nem veszélytelen mutatvány. Viki és Csabi még az egyetemi tanulmányaik alatt, a vadgazda mérnöki szakon ismerkedtek meg egymással. Csabi szenvedélye a vadászat, ezért az esküvővel is a vadászhagyományok előtt szeretnének tisztelegni. Vadételek, vadászkürtös felvezetés – számukra ezek lennének az elengedhetetlen mozzanatai az esküvőnek.
A két teljesen eltérő terv miatt rengeteg feszültség adódik az egyeztetés alatt.
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik pár kerül ki győztesen a nagy taktikázásból, akkor vasárnap este 19 órakor megnézheted a Fátylat rá VIASTA3 legújabb adásában.